Din kost er den mest afgørende faktor for, at du opnår et sundt helbred, og ikke mindst et varigt vægttab.

Årsagen til dette, er at vores kroppe er vidt forskellige og derudover så er vores kostvaner oftest noget, som vi arver fra vores forældre, hvilket betyder at det kan være svært at ændre.

Det er også derfor at slankekure oftest fejler. Simpelthen fordi, at man falder tilbage til gamle vaner.

Men hvis du vælger at kombinere sunde kostvaner med den rette mængde motion og træning, så oplever du hurtigt markante resultater – og det er netop hvad jeg kan tilbyde dig!

En sund kost er afgørende for både din krop og din sjæl

Rigtigt mange danskere døjer i dag med for mange kilo på sidebenene – og det har store konsekvenser for både vores fysiske og psykiske helbred.

At være overvægtig betyder både, at man kan opleve gener i dagligdagen, men det betyder også, at man ofte har mindre energi end man ellers kunne have haft. Og når man ofte føler sig træt, er det endnu sværere at ændre på sine dårlige vaner.

Derudover bliver mange også kede af det, da de ikke er tilfredse med deres kop, hvilket selvfølgelig påvirker ens selvtillid. Og det er faktisk det største problem. For alle bør være glade for deres kroppe.

Opnå et varigt vægttab med effektiv kostvejledning

Hvis du ønsker at tabe dig, er det afgørende at tage et kig på dine nuværende kostvaner.

Jeg har selv tidligere måtte lære dette på den hårde måde.

I mine teenageår var jeg aktiv elitesvømmer igennem mere end 9 år.

Her havde jeg rigtig stor fokus på at træne optimalt.

Men som mange andre så begik jeg den fejl at jeg ikke gik ligeså meget op i hvad jeg spiste. Og det var den største fejl jeg kunne begå og jeg er ikke i tvivl om, at jeg kunne være kommet meget længere med min svømning, hvis jeg havde forstået, hvor vigtig denne kobling er.

Kort sagt skal den kost du spiser være tilpasset din træning for at give dig de bedste resultater.

Så hvis du ønsker at komme i form er det afgørende at den mad du spiser både bidrager til at give din krop den fornødne mængde energi i det daglige, samt bidrager til at genopbygge dine muskler, så du hele tiden kan presse dig selv hårdere og hårdere, så du kan komme i mål med dit vægttab.

Hos mig indgår kostvejledning derfor altid som en fast del af mine træningsforløb. Sammen skaber vi en unik kostplan til dig, som understøtter din træning og dermed også dit ønskede vægttab.

Hvis du vælger at gå i gang med at træne, men ikke tænker på, hvad du spiser, kan du godt opnå resulater. Men de vil ikke være ligeså effektive og chancen vil være stor for at dit vægttab ikke er permanent, da du ikke giver din krop de rigtige byggesten og du får ikke gjort noget ve dine kostvaner.

Udover at jeg har stor personlig erfaring med kostsammensætning, så er jeg også autoriseret i kostplanlægning med særligt fokus på vægttab.

Du kan derfor være sikker på, at når din nye kostplan er lagt, så vil det give resultater.

Kontakt mig i dag og kom i dit livs bedste form

Er du klar til at begynde dit vægttab? Jeg er i hvert fald mere end klar til at hjælpe dig på vej.

Kontakt mig i dag og lad os kickstarte dit vægttab sammen!

[contact-form-7 id=”728″ title=”Kontaktformular 1″]